30 October 2014

30 days blog challenge

Assalamualaikum and Hi Guys;

lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanya xupdate blog

hari tu konon nak update bagai.. tp.............................. ish ish ish

ok di sebabkan aku pun dah masuk 3 series. (tua T___________T)

idea idea nak berblogging selalu ntah lari mana.. hahaha

pastu blogwalking kat blog kak moon nampak challenge ni.. even dia xnominate aku tapi cam besttttttttttt jee.. igt dulu tag tag tag masa awal awal blog.. hihi

so aku nak start 1/11/2014 nanti untuk first entry..

akan ada suprise menanti anda... kah kah kah (cam ada org kesah kannnnnnnnnnn :p)

ok tunggu aku aktif berblogging dengan menggunakan idea 30 days blog challenge


p/s: sebenarnya hari tu aku bukak nuffnang. tetiba tgk amount eh aku xberblog pun amount gini kalau aku teruskan lagi berapa la agaknya kan.. dasar mata duitan heh.. minyak naik maaaaaaaaaaaaa T_T


 love;
♥Munirah Abd♥

27 June 2014

Ramadhan Kareem

Assalamualaikum and Hi Guys;

Alhamdulillah dah nak masuk bulan puasa kembali. Bulan yang di nanti-nantikan oleh semua umat Islam. Bulan rebut pahala. :))

This year first time nak puasa dengan baby. Errrrrr.. mudah mudahan baby dapat beri kerjasama sepenuhnya ngan mummy ok..

So guys, Selamat Berpuasa semuaaaaaaaaa


p/s: hegeh hegeh update belog sebab baru renew hosting.. hahaha..  ni pun bukan ada idea mende pun.. belasah je la asal ada update :p

love;  
♥Munirah Abd♥